Stilling ledig

Hafrsfjord Tre er en veletablert familiebedrift med 16 ansatte, vi har Rogaland som marked og leverer trapper både til de store entreprenørene og til privatkunder.

Vi produserer 500 trapper i året, alt fra standard til spesialdesign, og det aller viktigste er skreddersøm slik at kunden blir strålende fornøyd med den trappen de velger.

Utgangspunktet for dagens drift er det samme som ved starten i 1977: Lidenskap for trapper, og kjærlighet til faget. Vår lange erfaring og faglige dyktighet gjør oss til en trygg leverandør, der service står i høysetet. Gjennom alle de årene vi har praktisert trappeglede, har vi ivaretatt de gamle håndverkstradisjonene, samtidig som vi alltid har rettet blikket utover mot det som skjer på kontinentet. For oss har det vært avgjørende å holde oss oppdaterte på moter og trender.

Har du lidenskap for å jobbe i produksjon med datastyrte maskiner?

Stillingstittel: CNC-Operatør
Frist: 20.10.2021
Ansettelsesform: Fast

Vi er på jakt etter en dyktig CNC operatør

Vi trenger en dedikert person som vil kunne operere våre CNC maskiner i produksjonen av trapper på en faglig god måte.

Personlige kvalifikasjoner

Nøyaktighet og løsningsorientert er nøkkelord for denne stillingen. I tillegg må du være en selvstendig og ansvarsbevisst person som liker å jobbe i team, ta initiativ og ta i ett tak når det trengs. Aller helst vil vi at du har både fagbrev og mye erfaring å ta med deg inn i denne jobben men erfaring kan kompensere for manglende fagbrev.

Du må også beherske norsk og engelsk.

Hva kan vi tilby deg?

Til den rette personen kan vi tilby konkurransedyktige betingelser, interessante arbeidsoppgaver og ikke minst et meget godt arbeidsmiljø.

_MG_6842_1

Interessant?

Søknadsfrist er 20. oktober. Kontaktperson er Bodil Skjørestad og kan kontaktes på telefon 938 31 947.