Om Hafrsfjord Tre

Hafrsfjord Tre har den nødvendige kunnskapen, kompetansen og erfaringen til å gi råd og veiledning slik at du skal bli strålende fornøyd med den trappen du velger. Utgangspunktet for dagens drift er det samme som ved starten i 1977: Lidenskap for trapper, og kjærlighet til faget.

Vår lange erfaring og faglige dyktighet gjør oss til en trygg leverandør, der service står i høysetet. Gjennom alle de årene vi har praktisert trappeglede, har vi ivaretatt de gamle håndverktradisjonene, samtidig som vi alltid har rettet blikket utover mot det som skjer på kontinentet. For oss har det vært avgjørende å holde oss oppdaterte på moter og trender. Hos Hafrsfjord Tre får du udiskutabel kvalitet, fornuftig pris, sikker levering og god oppfølging.

Vi har over 45 år med erfaring

Etter etableringen i 1977, har bedriften utviklet seg fra en ren håndverksbedrift til en moderne produksjonsbedrift. Stadig økende bruk av ny teknologi har ført til nye og forbedrede konstruksjons- og produksjonsmetoder for både trapp og rekkverk.

I 2023 ble det investert i en ny CNC-maskin som gjør produksjonen mer bærekraftig, gir oss økt kapasitet og en høyere utnytting av treverket.

Trappeutstilling på Forus

Mange av våre kunder besøker utstillingen vår for inspirasjon, men du kan også få 3D-tegninger som visualiserer ulike løsninger. Hvis du ønsker det, snur vi oss raskt rundt og tar et hjemmebesøk for å gi en grundig rådgiving. Våre svært kompetente fagfolk står til disposisjon for å hjelpe deg med innredningen.

Gratis befaring med oppmåling og pristilbud

Ansatte i Hafrsfjord Tre

Arvid Hebnes

Arvid Hebnes

Daglig leder / Salg / Eier
Hafrsfjord Tre _0003_Einar Hebnes

Einar Hebnes

Økonomisjef / Salg / Eier
Hafrsfjord Tre _0004_Arvid Aarsland 1

Arvid Aarsland

Salg / Logistikk
Hafrsfjord Tre _0007_Kjetil Svendal

Kjetil Svendal

Prosjektleder / Tegner
Hafrsfjord Tre _0006_Åge Westergård

Åge Westergård

Prosjektleder / Tegner
Hafrsfjord Tre _0000_Terje Egeland

Terje Egeland

Produksjonsleder

Ta kontakt

Vi realiserer dine boligdrømmer ved hjelp av gode fagfolk og din inspirasjon. Siden 1977 har Hafrsfjord Tre hjulpet privat og proffmarkedet ved å ferdigstille unike trapper av nordisk kvalitet.