Om oss

30 års erfaring som trappeprodusent

Vi har levert trapper til kunder i hele landet siden 1977.  

Hafrsfjord Tre har den nødvendige kunnskapen, kompetansen og erfaringen til å gi råd og veiledning slik at du skal bli strålende fornøyd med den trappen du velger. Utgangspunktet for dagens drift er det samme som ved starten i 1977: Lidenskap for trapper, og kjærlighet til faget.
 
Vår lange erfaring og faglige dyktighet gjør oss til en trygg leverandør, der service står i høysetet. Gjennom alle de årene vi har praktisert trappeglede, har vi ivaretatt de gamle håndverktradisjonene, samtidig som vi alltid har rettet blikket utover mot det som skjer på kontinentet. For oss har det vært avgjørende å holde oss oppdaterte på moter og trender. Hos Hafrsfjord Tre får du udiskutabel kvalitet, fornuftig pris, sikker levering og god oppfølging.
 
Vi garanterer ekte trappeglede!

Trappeprodusent med erfaringen som kreves

Etter etableringen i 1977, har bedriften utviklet seg fra en ren håndverksbedrift til en moderne produksjonsbedrift. Stadig økende bruk av ny teknologi har ført til nye og forbedrede konstruksjons- og produksjonsmetoder for både trapp og rekkverk.

Som leverandør av trapper til Tyskland og Italia fra 1992, er Hafrsfjord Tre vant til å forholde seg til kontinentale innredninger og utenlandske aktører. I dag tilbyr bedriften, i samarbeid med fremragende tyske og italienske produsenter, trapper og dører i ny design for norske boliger.

Trappeutstilling i Stavanger

Mange av våre kunder besøker utstillingen vår for inspirasjon, men du kan også få 3D-tegninger som visualiserer ulike løsninger. Hvis du ønsker det, snur vi oss raskt rundt og tar et hjemmebesøk for å gi en grundig rådgiving. Våre svært kompetente fagfolk står til disposisjon for å hjelpe deg med innredningen.

Tips ved trappeløsninger
Stavanger – Sandnes – Haugesund – Egersund

Lurer du på hvor stort trapperommet skal være for din trapp? Her er noen gode råd.

Alle mål er beregnet for trapper med 15 opptrinn som er det mest vanlige i hus med takhøyde på 240cm. Merk deg at mål for veggvange som blir oppgitt er veggens vannrette lengde.

  • Rett trapp krever minst 335 cm lang veggvange.
  • 90 graders svingtrapp krever minst 450 cm samlet veggvange.
  • 180 graders svingtrapp krever minst 550 cm samlet veggvange.
  • 180 graders trapp med repo krever litt større plass.
  • Rett repotrapp krever en trappeåpning på 200 x 260cm og skrårepotrapp krever minst 200 x 220cm åpning.

Lykke til med planleggingen!

Ta gjerne kontakt med oss i Stavanger / Sandnes dersom du har spørsmål.

Forretningsidé

En trapp er mer enn en trapp. En trapp er selve bærebjelken i en bolig. 
Ekte trappeglede fra vår produksjonshall på Forus mellom Stavanger & Sandnes i Rogaland.

Ikke bare er den med på å prege interiøret. En trapp som slynger seg elegant ned i en stue, er definitivt med å ”sette stua”. Fra vårt ståsted er den selve bærebjelken i en bolig. Derfor anbefaler vi alle trappekjøpere til å gå grundig gjennom trappevalget før kjøp. Våre servicearbeidere er ofte rundt i Stavanger og Sandnes-området. For dette er en handel du skal leve lenge med.