Om Hafrsfjord Tre

Hafrsfjord Tre har den nødvendige kunnskapen, kompetansen og erfaringen til å gi råd og veiledning slik at du skal bli strålende fornøyd med den trappen du velger. Utgangspunktet for dagens drift er det samme som ved starten i 1977: Lidenskap for trapper, og kjærlighet til faget.

Vår lange erfaring og faglige dyktighet gjør oss til en trygg leverandør, der service står i høysetet. Gjennom alle de årene vi har praktisert trappeglede, har vi ivaretatt de gamle håndverktradisjonene, samtidig som vi alltid har rettet blikket utover mot det som skjer på kontinentet. For oss har det vært avgjørende å holde oss oppdaterte på moter og trender. Hos Hafrsfjord Tre får du udiskutabel kvalitet, fornuftig pris, sikker levering og god oppfølging.

Vi har 30 års erfaring som trappeprodusent.

Etter etableringen i 1977, har bedriften utviklet seg fra en ren håndverksbedrift til en moderne produksjonsbedrift. Stadig økende bruk av ny teknologi har ført til nye og forbedrede konstruksjons- og produksjonsmetoder for både trapp og rekkverk.

Som leverandør av trapper til Tyskland og Italia fra 1992, er Hafrsfjord Tre vant til å forholde seg til kontinentale innredninger og utenlandske aktører. I dag tilbyr bedriften, i samarbeid med fremragende tyske og italienske produsenter, trapper og dører i ny design for norske boliger.

Trappeutstilling i Stavanger

Mange av våre kunder besøker utstillingen vår for inspirasjon, men du kan også få 3D-tegninger som visualiserer ulike løsninger. Hvis du ønsker det, snur vi oss raskt rundt og tar et hjemmebesøk for å gi en grundig rådgiving. Våre svært kompetente fagfolk står til disposisjon for å hjelpe deg med innredningen.

Gratis befaring med oppmåling og pristilbud

Ansatte i Hafrsfjord Tre

arvid-hebnes

Arvid Hebnes

Daglig leder / Salgsansvarlig
ansatt-2

Einar Hebnes

Økonomi / markedsføring
ansatt-4

Åge Westergård

Prosjektleder / tegner
ansatt-3

Kjetil Svendal

Prosjektleder / tegner
ansatt-5

Arvid Aarsland

Prosjektleder / tegner
ansatt-6

Terje Egeland

Produksjonsleder

Ta kontakt

Vi realiserer dine boligdrømmer ved hjelp av gode fagfolk og din inspirasjon. Siden 1977 har Hafrsfjord Tre hjulpet privat og proffmarkedet ved å ferdigstille unike trapper av nordisk kvalitet.