Åpen eller tett trapp?

Skal du velge en tett eller åpen trapp? Mange er usikre på hvilke alternativ de skal gå for og trenger veiledning i valgene som skal tas. Vi er her for å bistå med hjelp og kunnskap til trappevalget ditt!

Åpen trapp:
Ønsker man å oppnå større romfølelse anbefaler vi å gå for en åpen trapp. I dette eksempelet ser vi at kombinasjonen av de åpne trappetrinnene og glassrekkverket slipper mye dagslys inn og bidrar til et lyst og fint miljø.

En trapp der de åpne trappetrinnene og glass rekkverk slipper inn mye lys fra vinduet bak.
En åpen trapp som slipper inn mye lys.

Tett trapp:
Står trappen mellom vegger er det naturlig å ha en tett trapp. Er det ønskelig med oppbevaring under trappen er det også en tett trapp man skal gå for. Her ser du et eksempel der kunden har gått for bod under trapp og får dermed godt med ekstra oppbevaringsplass.  

Kombinasjon:
Det er også mulig å gå for en kombinasjon av både tett og åpen trapp. Her har kunden gått for åpen trapp fra hovedetasje og opp, mens de har en tett trapp til underetasjen. Vinduet bak den åpne trappen gir godt med lys i gangen og plassen under den tette trappen kan bli brukt til oppbevaring i underetasjen.

En trapp med åpne trappetrinn til overetasjen som slipper inn mye dagslys fra vinduet bak. I trappen til underetasjen er det tette trappetrinn og plass til oppbevaring under.

Ta kontakt med oss for en prat eller gratis befaring her!

Ønsker du inspirasjon til ditt neste trappekjøp kan du besøke oss på @hafrsfjordtre på Instagram eller Facebook. Du kan også se hva våre kunder har postet på Instagram på #hafrsfjordtre på Instagram.