Bøk

Vangeløs trapp – Bøk

Vangeløs og gelenderbærende, dét er trappetypen av vår egen tid. Denne fleksible løsningen kan tilpasses enhver stil. Dette er en statisk bærende trapp, hvor trinnene festes direkte i veggen. Trappen bæres av gelenderet, slik at lys og luft slipper inn i oppgang og trapp. System og design er utviklet i Tyskland, og produksjonen oppfyller strenge krav fra tyske myndigheter. Den lages kun i harde treslag, som eik, lønn, ask, bøk, kirsebær, nøttetre, bambus osv. Av vakkert treverk alene, eller kombinert med for eksempel stål og glass, får du en trapp som fornyer og skaper miljø – enten du bygger nytt hus eller renoverer.

Alle trapper skreddersys etter kundens eget behov og ønske. Her kan en velge mellom flere tresorter, lakkert eller ulakkert.

Ta gjerne kontakt med oss, og vi finner en løsning som passer din boligs stil og atmosfære

Bilder av Bøk

Spørsmål og svar

Kan jeg bestemme utseende på trappen min selv?

Ja, du kan selv bestemme utførelse og design på trappen din. Vi er her for å hjelpe deg, slik at trappen du ønsker deg blir bygget på en forsvarlig og godkjent måte.

Kan dere bygge trapper på mål?

Ja, vi har egen trappefabrikk på Forus hvor alle våre trapper blir beskåret og laget etter mål og rikig utseende.

Hvordan bestiller jeg trapp?

Bruk vårt kontaktskjema på denne siden, eller vårt kontaktskjema på kontakt-siden vår.

Kan dere komme hjem til meg på en gratis befaring?

Ja, vi kommer gjerne hjem til deg å tar mål. Våre fagfolk lytter til dine ønsker, slik at du får den trappen du drømmer om.

Har dere trapper som passer min bolig?

Ja, våre ansatte hjelper deg å velge riktig størrelse og design. Vi har mange års erfaring med trapper, og bygger trapper etter mål og ønsket design.

Dere har ingen trapper jeg liker

Hafrsfjord tre har bygget og designet tusenvis av trapper. Vi har kun noen utvalgte trapper på vår hjemmeside. Har du sett en trapp du liker? vis oss ett bilde, så skal vi hjelpe deg med å bygge trappen du er på jakt etter. Bestill en gratis befaring, så kommer vi hjem til deg helt kostnadsfritt.

Morten

Vi fikk ny trapp tilpasset vår bolig. En fantastisk opplevelse og bruke hafrsfjord tre. Gode løsninger og god service.

Yannick

Rask og hyggelig betjening, topp kvalitet.

Anbefales på det varmeste!

Henriette

Har bare positive erfaringer med Hafrsfjord tre. Flinke folk som kan godt håndtverk! -Anbefales derfor videre

Bestill gratis befaring med oppmåling og pristilbud