Oppbevaring under trappen

Rommet under trappen trenger ikke å bli støvet ned av gamle ting du ikke bruker. Tvert imot, så kan rommet under trappen brukes til å oppbevare blant annet klær og sko som ikke er i bruk. Hva med å la de tjukke vinterjakkene henge i skapet under trappen slik at du slipper å lete i den mørke kjelleren?

Det finnes flere måter å designe oppbevaringsrommet under trappen. Du kan for eksempel ha skap med uttrekk, slik at du kan lagre mer på mindre areal. Monterer du hjul på skapene vil de tåle mer vekt, slik at de tjukke vinterjakkene kan stues bort sammen med vintersko og votter på hyllen over. Dette gir en stilren finish på skapene og rommet generelt.

Hvis du ikke ønsker å ha skapdører som du kan dra ut, kan du montere en kombinasjon av skuffer og hyller. Et skostativ kan være praktisk å bygge inn under de nederste trappetrinnene. Da kan du bruke det høyeste partiet under trappen til å henge opp jakker, også montere skuffer etter hvert som plassen under trappen blir mindre.

Området under trappen trenger ikke bare å brukes til oppbevaring av klær og sko. Er trappen nær kjøkkenet, kan rommet bygges om til et spiskammers. Her kan du lagre hermetikk, tørrvarer og andre produkter som tåler å stå i romtemperatur. For å gjøre spiskammeret ekstra luksuriøst, kan du sette inn et vinskap. Da er du rustet for enhver vinkveld med din utkårede eller gode venner. En annen løsning er å bygge et eventyrlig lekerom for barn. Er barna interessert i verdensrommet for eksempel, kan du male hele rommet mørkt, og lime på stjerner på vegger og tak. Mulighetene er mange, og det er kun fantasien som setter grenser.

Ønsker du inspirasjon til ditt neste trappekjøp kan du besøke oss på @hafrsfjordtre på Instagram eller Facebook. Du kan også se hva våre kunder har postet på Instagram på #hafrsfjordtre på Instagram.